Wednesday, November 10, 2021 via Zoom

All times are Eastern Time Zone

$99 for FMC members; $129 for non-members

10:50am                      Online Conference opens (log in to Zoom available)

11:00am                      Welcome and Opening Statements – FMC President Judy M. Beranger

11:10am                      Land Acknowledgment and Introduction of Chief Misel Joe

11:15am                      Children’s Choir

11:20am                      Presentation A: Families Finding Their Way Forward in Mediation, Child Protection Mediation – Margaret Stewart Sweet (1 hour)

12:30pm                      Presentation B: The Elder Mediator’s Role in Combatting Ageism and Elder Abuse – Judy M. Beranger (1 hour)

1:30pm                        Lunch and Self-care break (1 hour) – It’s Time to Hit Pause – Patrick Zakaria

2:30pm                        Presentation C: Sponsor Come to Agreement (30 min)

3:00pm                        Presentation D: How to Avoid Practical Pitfalls (and Ethical Quagmires) in Preparing Mediated Agreements – Jennifer Hubbard (30 min)

3:30pm                        Coffee break (30 min)

4:00pm                        Presentation E: Discovering What Children Want to Tell Us: A Child Centred Approach for Family Mediators – Jon Graham and Lorri Yasenik, Ph.D. (2 hours)

6:00pm                        FMC Annual General Meeting and Awards Ceremony

6:30pm                        Closing Remarks – Professor Gabriel, McGill University

6:40pm                        Adjournment of main Conference events – Judy M. Beranger and Jennifer Hubbard

6:45pm                        Presentation F: Round Table Discussion – facilitated by Rhoda Dobler

 

For the full brochure, and to register, click here.

To skip to the registration form, click here>>>  It’s a fillable form that you’ll need to save and email directly to us at [email protected]  Or, just contact Sue at [email protected] and let her know how you’d like to pay.

 

The FMC Annual General Meeting portion of the day begins at 6pm Eastern and is, of course, FREE for all FMC members.  If  you only want to attend the AGM, please email Sue at [email protected] to register.